• Unilin | Vacatures

Werken bij UNILIN

“Je komt te werken bij een kerngezond productiebedrijf waar plezier in je werk en onderlinge sfeer hoog in het vaandel staan.
Tel daarbij op dat we ontwikkeling en opleiding ook niet vergeten en dan kom je snel genoeg tot de conclusie dat werken bij
Unilin een uitstekende keuze is!”

Hoe is het om te werken bij UNILIN

Je komt bij een bedrijf te werken dat een informele cultuur heeft. Bij iedereen kan je terecht en samenwerken is het motto. Natuurlijk is er ook ruimte om jezelf te ontwikkelen! Samen gaan we kijken hoe we jou persoonlijk door kunnen laten ontwikkelen zodat je binnen de organisatie kunt doorgroeien, als dat natuurlijk je wens is… Het is soms ook gewoon fijn om hetzelfde vertrouwde werk te doen en dat kan natuurlijk ook bij ons.

Unilin | Vacatures

Je collega’s zijn hier ook je vrienden. Samen weten we het beter dan alleen en tegen vrienden kun je de waarheid vertellen. Jij kunt jezelf zijn en hoeft je niet te verstoppen achter een driedelig pak. Vertrouwen is wat we je geven en daarom krijg je ook verantwoordelijkheid. Meedenken, verbeteren en verder ontwikkelen, daar gaan we voor!

Unilin | Vacatures

Kortom, heb je zin om te werken, ben je een beetje handig, kun je met jou meerdere kanten op en lijkt het je leuk om bij een van origine Brabants productiebedrijf te werken, reageer dan via onze vacaturepagina om je interesse kenbaar te maken!