• Unilin | Vacatures

Over UNILIN

Unilin Insulation bv bestaat al meer dan 50 jaar en is een begrip in de markt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel,
niet alleen qua producten maar ook qua mensen!

UNILIN Insulation BV

Unilin Insulation BV is een producent van isolerende dak- en gevelsystemen.

Op onze locatie in Oisterwijk (180 medewerkers) produceren wij isolatieplaten, dak elementen, geprefabriceerde daken en dakkapellen. Hiervoor zijn meerdere processen ingericht:

  • De isolatieplaten en dak elementen worden geproduceerd op een tweetal continue lijnen waar middels een chemisch proces PUR/PIR schuim wordt gemaakt. Proces operatoren, machinebedienden en productiemedewerkers zijn samen verantwoordelijk voor het optimaal vervaardigen van een groot aantal verschillende producten, met oog voor kwaliteit.
  • De geprefabriceerde daken worden in houtskeletbouw uitgevoerd maar ook gemaakt uit de eerder genoemde dak elementen, die hier als halffabricaat dienen. In beide gevallen worden CNC gestuurde bewerkingsmachines ingezet maar worden de daken uiteindelijk handmatig afgebouwd. In dit proces vind je dan naast de (CNC-) machinebedienden ook productiemedewerkers met affiniteit voor het timmerman vak en houtbewerking.
  • De dakkapellen worden grotendeels handmatig gebouwd. Hier is de echte timmerman aan het werk.
  • Tenslotte bezitten we nog een grote afdeling voor het voorbereiden en bewerken van hout- en plaatmateriaal. Ook hier zijn zowel machinebedienden als productiemedewerkers actief waarbij we zoveel mogelijk streven naar een flexibele werkplek zodat elke dag anders is.
  • Alle afdelingen zijn logistiek met elkaar verbonden teneinde alles zo vlot en soepel mogelijk te laten verlopen. Hier speel je als heftruck chauffeur een belangrijke rol.

Kortom een grote diversiteit aan machines, materialen en werkzaamheden.

Voor meer informatie over Unilin Insulation BV kunt u terecht op www.unilininsulation.com/nl en www.prefabsolutions.nl